DPO Consult

DPO as a service

Over ons


Mr William Lie 

Mr William Lie is al meer dan 25 jaar advocaat. Hij heeft, met uitzondering van de eerste 5 jaar, altijd een eigen praktijk gehad en geadviseerd in binnen- en buitenland. Zijn praktijk ligt voornamelijk op het gebied van internationale investeringen en internationale samenwerkingen en de beveiliging van zulke overeenkomsten. Van Letters of Credit, via hypotheken tot persoonlijke garantstellingen of andere instrumenten. In deze praktijk is vertrouwelijkheid kern element van elke transactie.

Daarop voortgaand is Mr William Lie zich meer en meer gaan specialiseren op aspecten van security. Zowel in de maritieme wereld (Ship Security Officer en de daarmee samenhangende juridische aspecten), op het gebied van cyber security (hacking en pen-testing en de daarmee samenhangende juridische aspecten) tot op het gebied van de data protection zoals bepaald in de GDPR (General Data Protection Regulation) van de EU en aansluitend de AVG als Data Protection Officer (DPO).

Mr William Lie komt graag bij u langs om u te dienen als onafhankelijke DPO van uw organisatie.

William.Lie@DPOConsult.nl

+31 653 140 917


Mr Jeroen Bosch van Rosenthal

Mr Jeroen Bosch van Rosenthal is ongeveer 25 jaar werkzaam in de financiële- en advieswereld. Het merendeel van deze tijd heeft hij directiefuncties bekleed van bedrijven die onder toezicht staan en waar IT een bijzonder belangrijke rol speelde. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere Europese landen. Gedurende deze periode heeft hij veelvuldig contact gehad met diverse toezichthouders en is hij verantwoordelijk geweest voor de aansturing van vele Legal en Compliance gerelateerde projecten. 

Vervolgens is hij partner geweest bij een consultancy firma. De rode draad is ook hier geweest dat het advies betrof aan bedrijven die of onder toezicht stonden, of daar mee in aanraking kwamen. Hij heeft dan ook een brede kijk op de impact van toezicht en de noodzaak om dit praktisch in te richten.

Mr Jeroen Bosch van Rosenthal komt graag bij u langs om u als DPO te ondersteunen.

Jeroen.Bosch@DPOConsult.nl 

+31 653 3773 19